NoteBLOG – Další obrázky z divů přírody

Další obrázky z divů přírody (18.04.2005)

Dnes opět "lehčí" téma, odpočinek od politiky :-) Pokračuji v divotvorném seriálu nových květinek, které rozkvetly uplynulý víkend, zejména v pátek a v sobotu, na naší zahrádce. Poskytují mě radost, odpočinek a odreagování od práce a od politiky. Jejich konzervativní neměnnost co se týče formy a času mě fascinuje. Vše v přírodě "funguje" jakoby automaticky, samo. Proto to už ani nikomu nepřijde divné či zázračné. Člověk už stvořil spoustu věcí, ale život, ani ten nejjednodušší, stvořit neumí. Umí ho pouze reprodukovat a pozměňovat. Asi proto, že se ani pořádně neví, co to ten život vlastně je. Nuže - zde je několik dalších obrázků toho věčného zázraku "made in" příroda:

Komentáře

1. komentář napsal(a) Jitka dne 03.03.2006 v 14:01

Dobrý den, mám dotaz. Moc se mi líbí krvavěnka kanadská plnokvětá. Jak se množí, jaké potřebuje podmínky pěstování a kde se dá sehnat? Děkuji.

Přidat komentář

Povinné položky jsou jméno, komentář a antispam; e-mail nebude zveřejněn. Slouží pouze k případnému kontaktu s komentujícím. Komentáře vulgární nebo nesouvisející s příspěvkem mohou být a také budou vymazány. Nepoužívejte HTML značky, budou odfiltrovány.

Ochrana proti komentářovému spamu

Do políčka napište tři nuly (čislicemi) a poté můžete