NoteBLOG – Další vzpomínky na hudební minulost

Další vzpomínky na hudební minulost (27.11.2006) Fotogalerie k článku

Probíral jsem se zase jednou starými fotografiemi a přišlo mi do ruky pár fotek z mého amatérského hudebního účinkování v chotěbořských kapelách. Nemám bohužel chronologickou paměť ani zápisky, takže nemohu sloužit časovými údaji a ani jinými přesnějšími informacemi ohledně všech kapel, v kterých jsem déle či krátce hrál. Nebylo jich zase až tak moc, asi by stačily obě ruce. Pokud bych měl pouze vyjmenovat - Atlantik, Fortuna, Experiment, Economia, Fortuna (2.), Tonic, Němcovo české sdružení, Rubicon a až nyní Harmonie. Doufám, že jsem na žádnou nezapomněl, snad na pokus na vojně, ale to bych snad ani kapelou nenazýval a stejně už si název (pokud nějaký byl) nepamatuju..

Komentáře

1. komentář napsal(a) zbynek dne 27.11.2006 v 23:20

Hlasim chybu v druhem odkazu ;) Heh, tu provni fotku musim Jirkovi Melenovi ukazat, neb spolu hrajem v kapele V&M System (http://vamsystem.wz.cz)

2. komentář napsal(a) zbynek dne 27.11.2006 v 23:23

Btw... nebylo by tech fotek vic? Rodinny archiv by je snesl :)

3. komentář napsal(a) Jirka C. dne 28.11.2006 v 06:18

Díky za upozornění, už je to spraveno.

4. komentář napsal(a) morous dne 28.11.2006 v 06:29

myslím, že jste nčs časově zařadil správně. podle mě hrálo koncem 80-tých let. ale jestli ještě po revoluci, to nevím.

5. komentář napsal(a) Karel Klofáč dne 15.12.2006 v 09:55

Jirko, máš to pěkné, hodně jsem se nasmál. Zítra to ukážu Slávkovi.O těch stránkách jsem se dozvěděl před týdnem, na srazu bývalých zaměstnaců.

Přidat komentář

Povinné položky jsou jméno, komentář a antispam; e-mail nebude zveřejněn. Slouží pouze k případnému kontaktu s komentujícím. Komentáře vulgární nebo nesouvisející s příspěvkem mohou být a také budou vymazány. Nepoužívejte HTML značky, budou odfiltrovány.

Ochrana proti komentářovému spamu

Do políčka napište tři nuly (čislicemi) a poté můžete