NoteBLOG – Vánoční výstava v Příjemkách

Vánoční výstava v Příjemkách (03.12.2006) Fotogalerie k článku

Dnešní nedělní pošmourné a nevlídné odpoledne jsme se si podstatně vylepšili krátkým výletem do Příjemek. Na poslední chvíli jsme totiž stačili navštívit půvabnou vánoční výstavu, kterou zde zorganizovali a vytvořili šikovní místní občané. Byl jsem skutečně překvapen kvalitou vánočních aranží, nápaditostí a kvalitou vystavených vánočních předmětů, zátiší a nejrůznějších ozdůbek. Bylo nám umožněno nahlédnout i do připraveného "pekla", skutečně autenticky vyzdobené tmavé místnosti i s obligátním kotlem a zvukovými i dýmovými efekty. Dnes v podvečer od 16 do 18 hodin mělo být peklo i s čerty "v provozu". Doufám, že to všichni návštěvníci přežili se suchým spodním prádlem :-)

Kdo nestihl výstavu navštívit, může shlédnout dnešní fotogalerii s 28 fotkami. Autorům této akce patří můj velký obdiv a dík za krásné navození vánoční nedělní nálady a pohlazení po duši. Bylo poznat, že výstava sama i předměty na ní vystavené tvořily s chutí a s láskou šikovné ruce lidiček na Příjemkách.

Komentáře

1. komentář napsal(a) Jana Kafková dne 04.12.2006 v 08:45

děkuji - jedním slovem - krása

Přidat komentář

Povinné položky jsou jméno, komentář a antispam; e-mail nebude zveřejněn. Slouží pouze k případnému kontaktu s komentujícím. Komentáře vulgární nebo nesouvisející s příspěvkem mohou být a také budou vymazány. Nepoužívejte HTML značky, budou odfiltrovány.

Ochrana proti komentářovému spamu

Do políčka napište tři nuly (čislicemi) a poté můžete