NoteBLOG – Internet zadarmo se může prodražit

Internet zadarmo se může prodražit (25.10.2007) Fotogalerie k článku

Jsem už asi otravný s tou kritikou akce "Metropolitní síť podoubraví", ale nedá mi to. Před několika dny se mi totiž dostal do rukou článek z Hospodářských novin z 16.října 2007. Nejhorší obavy z nebezpečí případného vrácení více než 3/4 dotace svazkem obcí podoubraví nabývají konkrétní podoby. Autor článku rozebírá akce tohoto typu, kterých zřejmě bylo hodně. Nemá smysl abych opisoval jeho přesné a zcela pochopitelné formulace, ale být některým starostou obce podoubraví, účastného na této akci, nebylo by mi dobře po těle... Akce tohoto typu byly dle článku výlučně určeny do míst, kde dosud žádné sítě nejsou, což ani v tomto případě neplatilo ani náhodou. Pokud se v tom začne někdo šťourat a dozví se o tom evropstá komise, bude ještě "veselo". U této akce bylo ale těch zajímavostí více, například termín dokončení. Mimochodem - tento týden jsem šel kolem městské knihovny a internetový terminál i po přidání kamery má opět rozbité sklo nad monitorem... Kamera pomohla odhalit pachatele? Nevím. Každopádně jestli to takhle půjde dál, bude muset asi u těchto volně přístupných terminálů stát v noci městský strážník.

Komentáře

1. komentář napsal(a) Jilda dne 29.10.2007 v 08:46

Na www.ichotebor.cz má městská policie svůj chlíveček, třeba tam bude informace o rozbíječi skel. Ale on to spíš bude mladiství a ten se zveřejňovat nesmí, aby neutrpěl nějaké trauma... Jo a já myslel, že ta síť už funguje. Co pamatuju, tak jsme si na to vyměňovali názory ještě s Harryho pánem...

Přidat komentář

Povinné položky jsou jméno, komentář a antispam; e-mail nebude zveřejněn. Slouží pouze k případnému kontaktu s komentujícím. Komentáře vulgární nebo nesouvisející s příspěvkem mohou být a také budou vymazány. Nepoužívejte HTML značky, budou odfiltrovány.

Ochrana proti komentářovému spamu

Do políčka napište tři nuly (čislicemi) a poté můžete